Kære ven,

Allerførst glædeligt nytår. Shit, det med dronningen, jeg fik et chok! Men jeg forstår hende så godt, jo...

Som jeg skrev på insta forleden, sætter jeg ud på 2024 med mit sædvanlige nytårsforsæt om at leve mindre travlt.

Det bliver ikke uden større ændringer: jeg har nemlig besluttet at lukke min butik i Nansensgade i København. Og ikke nok med det, jeg lukker også min webshop i en periode, inden den genåbner i et helt nyt og meget mindre format.

Jeg kommer altså ikke til at opdatere lageret med kopper, muleposer, postkort og prints. Jeg tager en periode, hvor jeg som udgangspunkt holder pause fra produktionen. Derfor vil der fremover være meget mindre at købe.

Jeg er utrolig stolt af og taknemmelig for, hvor mange af jer, der har haft lyst til at købe mine tegninger og hænge dem op i jeres hjem 🙏🏼. Og jeg elsker den tid vi har haft sammen i butikken, både til vores utrolige events med besøg af så mange af mine personlige helte, men faktisk især de helt almindelige møder med jer kunder, der meget tit startede med et manglende postkort, men ofte blev til en længere snak om livet og døden.

Tusind tak for det! Tak for jeres tillid. Tak for jeres støtte og opbakning.

Men at drive butik, uanset om det er fysisk eller på nettet, er også et kæmpe arbejde, som længe har været virkelig sjovt, spændende og motiverende – det er jo sådan jeg begyndte at kunne leve af mine tegninger! – men som de senere år mere og mere er blevet en lidt sur tjans, som jeg hele tiden var bagefter med, fordi jeg samtidig er begyndt at lave flere og flere andre ting.

(For eksempel at skrive bøger, som jeg håber at kunne gøre meget mere, og a propos kan du forudbestille et signeret eksemplar af min nyeste bog Min fine ven, der udkommer 2. februar her 🥳😉)

Butikken skal ikke ligge nederst i bunken. Det har den faktisk ikke fortjent.

Så nu prøver vi noget nyt.

Butikken og webshoppen, som vi kender den, lukker 31. januar. I løbet af måneden vil vi spamme jer lidt med rabatter og tilbud, men så kan I regne med, der bliver stille lidt, indtil vi finder en anden form.

Godt nytår og tusind tak for at følge med både herinde, på Instagram og ude i virkeligheden 🥂❤️

Kærlig hilsen,
Line

P..s Besøg webshoppen her. Der er 50% i rabat, hvis du lægger 5 ting i kurven. Gælder ikke Min fine ven.