Kære venner,

Så blev det d. 25. november, eller Black Friday, som de kalder det ude i verden, for at skrue op for købeglæden og overforbruget og for at fejre kapitalismen.

Hos Line Jensen illu finder du ikke nogen tilbud i dag (det gør du nok en anden dag, vi er ikke for fine til tilbud), men til gengæld arbejder vi med en anden slags procenter.

Vi giver nemlig 50% af omsætningen på Black Friday til Red Barnet, der støtter sårbare børn og familier verden over. Så når du handler hos os, støtter du automatisk.

Jeg læste forleden at en almindelig dansk børnefamilie har udgifter for omkring 4.000,- mere om måneden end på samme tid sidste år. Det kan de fleste af os mærke! Vi holder øje med Elspot-appen for at se hvornår det er billigst at vaske og vi skruer ned for indkøb af artprints, koncertbilletter og mange andre nice to have-ting.

Mange familier har ikke den mulighed. Børnefamilier, der i forvejen lever under eller tæt på fattigdomsgrænsen har i forvejen skåret alt overflødigt forbrug væk, for overhovedet at kunne betale deres regninger.

Red Barnets frivillige fortæller, hvordan mange familier nu undlader at købe den medicin til deres børn, de har brug for. De afleverer de mindste tidligere i institutionen om morgenen, så de kan spise deres havregryn der. En mor fortæller, at hun siger til børnene, hun allerede har spist, når de sidder ved aftensmaden, for så at gå ud og spise en rugbrød ved håndvasken bagefter – fordi det er billigere.For disse familier er én enkelt dag om året med tilbud ikke nok til at løse deres økonomiske problemer.

Så køb hos os til fuld pris i dag, så giver vi 50% af omsætningen, både i butikken og på webshoppen, til Red Barnet og deres vigtige arbejde for børn og sårbare familier verden over.

Du kan også vælge at donere et valgfrit beløb til MobilePay 13869, så behøver du slet ikke købe noget, du ikke har brug for, eller virkelig, virkelig gerne vil eje 🙏🏼.


Kærlig hilsen,(der skal holde øje med, om de vinter/vandrestøvler, jeg længe har ønsket mig, kommer på tilbud i dag, så jeg måske har råd til at købe dem)