Back to All Events

Samtale Herning Bibliotek

Om at ramme muren som mor og tegne sig gennem krisen

Illustrator og mor til tre Line Jensen tegnede sig igennem sin barselskrise på Instagram (@Linejensen_illu). Hun tegner ikke alt det yndige, men derimod alt det, som fylder usigeligt meget, når man man har små børn: Lortebleer, børn, der på forunderlig vis altid har andre ideer om dagens gang end en selv, opvasken, der hober sig op, småskænderierne med kæresten, vasketøjet og alle de andre hverdagsgenvordigheder. 

Tegningerne er blevet til billedfortællingerne "Hver dag starter det forfra" (2017) og senere "Det store regnestykke" (2019). De er begge uhøjtidelige og humoristiske på en befriende måde, så man som forældre kan sænke skuldrene et øjeblik og se komikken i hverdagens hæsblæsende trummerum.

Hør Line Jensen og en litteraturformidler i en samtale med fokus på moderskab og følelsen af at ramme muren og ikke mindst komme over muren. 

Gratis at deltage. Deltagelse kræver billet. (billet kan hentes via link neden for. Begrænset antal)

https://www.herningbib.dk/arrangementer/litteraturarrangementer/illustrator-line-jensen-om-overleve-hverdagen-som-mor

Earlier Event: October 24
Samtale på Ørestad Bibliotek
Later Event: November 9
Samtale på Flensborg Bibliotek