70126633_412614889372644_4331102844431106048_n.jpg

 FAMILIEPSYKOLOG HEIDI AGERKVIST ANMELDER

HVER DAG STARTER DET FORFRA

“Jeg elsker når nogen på en helt simpel og underspillet måde, kan pinpointe det helt centrale og gerne komiske/paradoksale/tragiske/rørende i en situation. Og det skal jeg denondehylme lige love for, at Line kan.” Læs anmeldelsen her.

hej skat.png

TV MØN

Jeg blev interviewet af TV Møn i forbindelse med min udstilling i Hårbøllehuset i marts 2019. Udstillingen bestod af originaltegninger fra ‘Hver dag starter det forfra’ og derfor kom vi til at snakke en masse om den tid, hvor tegningerne blev til og jeg begyndte at leve for at tegne … Se interviewet her.

tv møn.png

PING-PRISEN FOR BEDSTE DANSKE DEBUT 2018

Pingprisen er en årlig prisuddeling, der hylder tegneserier og tegning i alle dens former. Jeg er VILDT beæret over at have modtaget deres debutantpris for Hver dag starter det forfra. Vildt!

Pingprisen er en årlig prisuddeling, der hylder tegneserier og tegning i alle dens former. Jeg er VILDT beæret over at have modtaget deres debutantpris for Hver dag starter det forfra. Vildt!

“Hver dag starter det forfra” af Line Kjeldsen Jensen (Juryens begrundelse):
Hvad gør man, når man står alene med to skrigende børn, dag efter dag, nat efter nat, mens brysterne bliver længere og længere og poserne under øjnene efterhånden ligner dræbersnegle?
Strategierne er mange, men Line Kjeldsen Jensen har valgt at bruge tegningen som livlinje, og det gør hun fremragende.
Line Kjeldsen Jensen får vendt de åbenlyse faldgruber inden for den autofiktive genre til en feministisk kærlighedserklæring til både børn og mand: Med tegningernes naivisme, præcise skrøbelighed og store humor rammer hun plet og tager magten tilbage. Der er tale om næsten ikoniske situationsbilleder af livet i småbørnsfamilien. Stort tillykke!

Læs mere her.

nr9 billede.png

Julekalenderanbefaling Nr 9

Jensens hverdag er, som de flestes, mere rullepølsemad end rockmusik, og både Trump, miljøproblemer og andre samfundsproblemer er helt virkelighedstro fraværende – som de bør. Jensen rammer hovedet på sømmet, når hun beskriver barselsboblen, hvor verden udenfor aldrig rigtig trænger ind. Hun fanger hvor stride børn er, de små sataner, de sover aldrig når man har brug for det, de skider alle steder og ens identiet forsvinder i rumlen fra en centrifugerende vaskemaskine. Men midt i det hele skinner solen alligevel, fra ansigtet hos det barn man selv har lavet. Netop de meget modsatrettede følelser fanger Jensen uden de store armbevægelser, i sine udtryksfulde blyantstegninger. Læs mere

her.

ANMELDELSE I WEEKENDAVISEN

Weekendavisen 24. maj 2017

Weekendavisen 24. maj 2017